Knjiga Moč prehrane v športu

Knjiga Moč prehrane v športu

V knjigi avtor predstavi pomen in vlogo prehrane ter prehranskih dopolnil za vse vrste športov, od vzdržljivostnih do bodybuidlinga, vključno s praktičnimi nasveti in navodili, kako s prehrano in prehranskimi dopolnili podpreti trening in regeneracijo ter doseči svoj najvišji potencial. Knjiga je namenjena tako rekreativnim in profesionalnim športnikom kot tudi vsem ostalim, v športu aktivnim osebam (trenerji, terapevti, ...).

Knjiga MOČ PREHRANE V ŠPORTU vsebuje osnovno teoretično znanje, ki je nujna podlaga za načrtovanje prehrane, izčrpne opise vseh makro- in mikrohranil ter prehranskih dopolnil, ki slonijo ne le na najnovejših dognanjih znanosti na področju prehrane in prehranskih dopolnil v športu, temveč tudi na dejanskih izsledkih s sveta športa.

 

 

Poleg praktičnih nasvetov za regeneracijo, trening in tekmovanja v vseh športih, od vzdržljivostnih do bodybuildinga, za vrhunske in rekreativne športnike, avtor v knjigi poda tudi svoje izkušnje pri delu z vrhunskimi športniki, razjasni kar precej zablod, laži in napačnih razumevanj o potrebah in moči delovanja posameznih hranilnih snovi in prehranskih dopolnil, ki so posledica reklam in marketinških člankov ter raziskav, naročenih s strani trgovcev ali proizvajalcev samih.

Namen knjige je, da predstavi resnično moč prehrane v športu in njeno mesto v trenažnem procesu, tako da si lahko vsak posameznik uredi prehrano v skladu s svojimi edinstvenimi potrebami in jo izkoristi kot tisto piko na i za dosego največjega potenciala in zmogljivosti telesa.

 

 

Podatki o knjigi:

Naslov: Moč prehrane v športu 

Avtor: Severin Lipovšek   

Založba: Samala

Obseg: 352 strani 

Mehka vezava 

ISBN: 978-961-92987-1-8 

Cena: 29,10 €

Spletna cena: 26,82€

 

Naročilo knjige Moč prehrane v športu

Joomla Forms makes it right. Balbooa.com

 

 

Date

07 november 2018

Tags

Knjiga Moč prehrane v športu