Knjiga Somatika

Knjiga Somatika

Med našim čaščenjem mladosti in mrzličnim prizdaevanjem, da bi potvorili svojo starost, si zatiskamo oči pred vse večjim številom odkritij, zaradi katerih sta lahko življenje in staranje nenehen proces rasti, uspehov, zadovoljstva in užitkov.

Somatika je praktična in preprosta za uporabo, je nujen priročnik, s katerim boste odpravili telesne posledice staranja - oziroma jih preprečili, še preden bi se pojavile.

Ko začenjamo čutiti, da postajamo togi, utrujeni in da nas vse boli, pogosto rečemo, da "se staramo". Toda, ali je to res pravi vzrok?

V tej pionirski knjigi Thomas Hanna pojasnjuje, da velik del telesnega propadanja, povezanega s staranjem ni neizbežen - mogoče se mu je izogniti.Hanna je s praktičnim programom za duha in telo nadgradil delo Mosheja Feldenkraisa in za vselej dokazal, da težave, ki smo jih vedno imeli za znake staranja - togost, boleč hrbet, kronična bolečina, utrujenost in občasno celo visok krvni pritisk -, lahko preprečimo, če zavestno nadzorujemo živce in mišice. Dokazuje, kako lahko telo ponavljajoče se gibe spremeni v nehoten in poguben vzorec, imenovan senzorično-motorična amnezija, in predstavi preprost, toda učinkovit način, kako premagati te razvade s senzorično-motoričnim zavedanjem. S samo petminutno vsakodnevno telovadbo boste lahko časovno neomejeno uživali v gibčnem, zdravem telesu ter se rešili spon starosti in poškodb.

 

Podatki o knjigi:

Naslov: Somatika

Avtor: Thomas Hanna

Založba: Primus

Obseg: 236 strani 

Mehka vezava 

ISBN: 978-961-6950-72-5 

Cena: 24,00 €

Spletna cena: 24,00 € skupaj s poštnino

 

Naročilo knjige Somatika

Joomla Forms makes it right. Balbooa.com

Date

07 november 2018

Tags

Somatika